Coacher

Coacher – navigation & manövrering

För att kunna ge service och tillmötesgå våra kunder 7 dagar i veckan samarbetar Neptunia med erfarna klass 8 kaptener som också alla är erfarna lärare, ledare och coacher som tycker om att få individer och grupper att utvecklas:

Ronny Eriksson – ledare, coach och tekniker med hemvist i Torshälla, Eskilstuna där han för Neptunias räkning coachar kunder och anordnar kurser och aktiviteter i området kring Västra Mälaren. 

Per Gustafsson – erfaren lärare och båtförare som brinner för båtlivet och bor på en Princess 65, och jobbar till vardags med att utbilda Porsche-tekniker.

Maria Lannér – Grundare till Neptunia-modellen, certifierad NLP-coach med passion för motorbåtar, upplevelsebaserad inlärning och Afrika.
Johan Wallberg – båtförare, teambyggare, grupp- och ledarskapscoach som tillsammans med Patrik Birgersson även driver företaget Port2Port Group.

Tony Westergren – chef och ledare som älskar båtlivet och som gärna spenderar sommarhalvåret på sitt skärgårdsställe som ligger kring Sandhamn och Möja.

 

Michael Suvander – erfaren chef och ledare som tycker om utveckling och älskar båtliv. Bor i Örebro men reser ofta till Stockholm och andra delar av landet för att fiska. Mentor som leder och coachar med hjärta och hjärna.

 

Coach – Lättbesiktning och egenkontroll

Gunnar Carlsson har lång erfarenhet av att både segelbåtars och motorbåtars funktionaliteter såsom motor, skrov, VVS, allehanda tekniska installationer och båt-el. Gunnar är även rigg- och segelmakare och han har ägt flera båtar själv men har också under längre tid varit besiktningsman för veteranbåtar i plast.

Sagt om Gunnar som coach: “Gunnar är mycket pedagogisk när han förklarar och ger aldrig upp när det gäller riktigt knepiga tekniska utmaningar. Han har lyckats när flera andra professionella yrkesmän inte klarat jobbet. Gunnar hjälper inte bara till att utföra jobbet – han beskriver problemlösningen på ett sätt som fått mig att själv verkligen förstå hur jag ska göra i framtiden. Det är just det som en riktig coach är till för”, Carina T.

© 2018 Neptunia Development AB
Stadshagsplan 5, 11250 Stockholm
Bankgiro: 142-3102 Telefon: 0708-666961
Webbyrå Webbfabriken