Samarbetspartners

Båtcoacher och kaptener

För att kunna ge service och tillmötesgå våra kunder 7 dagar i veckan samarbetar Neptunia med erfarna klass 8 kaptener som också alla är erfarna lärare, ledare och coacher som tycker om att få individer och grupper att utvecklas:

Ronny Eriksson – ledare, coach och tekniker med hemvist i Torshälla, Eskilstuna där han för Neptunias räkning coachar kunder och anordnar kurser och aktiviteter i området kring Västra Mälaren. 

Per Gustafsson – erfaren lärare och båtförare som brinner för båtlivet och bor på en Princess 65, och jobbar till vardags med att utbilda Porsche-tekniker.

Kaj Hattenhauer – Säljcoach och ledare som också äger en Forbina som kan användas till trevliga grupp- och företagsevent på upp till 12 personer.

Maria Lannér – Grundare till Neptunia-modellen, certifierad NLP-coach med passion för motorbåtar, upplevelsebaserad inlärning och Afrika.
Johan Wallberg – båtförare, teambyggare, grupp- och ledarskapscoach som tillsammans med Patrik Birgersson även driver företaget Port2Port Group.

Tony Westergren – chef och ledare som älskar båtlivet och som gärna spenderar sommarhalvåret på sitt skärgårdsställe som ligger kring Sandhamn och Möja.

Michael Suvander – erfaren chef och ledare som tycker om utveckling och älskar båtliv. Bor i Örebro men reser ofta till Stockholm och andra delar av landet för att fiska. Mentor som leder och coachar med hjärta och hjärna.

 

Photo: Christel Eldrim

Sponsorer och service för Neptunias båtkunder

Karlbergskanalens Marina – en mycket serviceinriktad marina och verkstad som ställer upp i alla väder och där Neptunia ofta utgår från deras brygga när det körs kurser och aktiviteter från Stockholm City.

Rörstrands Båtklubb – sponsrar kvinnliga medlemmar i klubben som vill gå Neptunias båtkurser och coachning.

VÅTT i Nacka Strand – Återförsäljare av bl.a. amerikanska Christ Craft båtar där Neptunia finns med i olika sammanhang för att coacha gamla och nya båtkunder.

För en bättre miljö och hållbar värld

Boatwasher – Värna om miljön, skippa bottenfärger och tvätta istället båten på någon av Boatwashers stationer – då får du en rabattkod som ger dig 400 kronor rabatt på coachning i din egen båt.

Elbåten Starcut – Elbåtar är framtiden och båten Starcut är en av dom!

Integrationssegling – Integrationsprojekt finansierat av Svenska Båtunionen där Neptunia deltar och medverkar i aktiviteter kopplat till motorbåtar.

Informationskanaler

Tidningen Båtliv – Neptunias filmer distribueras via Båtllivs hemsida och Facebook-grupp.

Facebook-gruppen Båtsnack – köp & sälj – Neptunias filmer distribueras genom denna Facebook-grupp som är en av Sveriges största Facebook-forum för båtintresserade.

 

© 2018 Neptunia Development AB
Stadshagsplan 5, 11250 Stockholm
Bankgiro: 142-3102 Swish: 0708666961. Telefon: 0708-666961
Webbyrå Webbfabriken