Följ med och upptäck det magiska mörkret till sjöss

Tänk dig att i mörker kunna ta båten ut till en holme och bada bastu när snön faller, eller kanske en mysig AW och skymningstur med familj, affärskontakter och kollegor en senhöst i november. Eller kanske bara en tur för att hälsa på en bekant som bor kvar på sitt landställe i skärgården?

 

Mörkret i skärgården är MAGISKT!

 

Men tyvärr så är det många som känner sig osäkra på mörkernavigation som blir nödvändig så snart solen gått ner och du är ute till sjöss. Att känna att du behärskar mörkernavigation gör att du kommer att upptäcka en helt ny underbar värld. Därför bjuder vi in till en inspirationskväll där tre presentatörer delar med sig av sina berättelser, äventyr, tips och råd.

 

Linda Lindenau – jordenruntseglare och instruktör med lång erfarenhet av mörkernavigering både i svenska skärgården och på internationella vatten. Linda kommer att dela med sig av sina äventyr och ge tips och råd på vad du bör tänka på vid färder i skymning och mörker, hur du använder fyrar och hur du kan boosta ditt självförtroende när rädslan börjar ta överhand.

Mikael Håkans – entusiastisk mörker-navigerare som, oavsett väder, tar alla tillfällen i akt att vara ute i det magiska skärgårdsmörkret med sin motorbåt. Mikael kommer att dela med sig av sina upplevelser, tips och råd kring högfartsnavigering i mörker, och i synnerhet hur Mikael använder.

Emma Callerström – seglare, skärmflygare och klättrare som till vardags jobbar som förändringsledare inom medicinteknik. Emma kommer att dela med sig av sina båtfärder i mörker, både i Stockholms skärgård och över Atlanten och vad det är som driver henne att utmana sig själv och gå utanför sin komfortzon.

Vi bjuder på mingelmat och bubbel i en avslappnad och gemytlig miljö och under kvällen kommer du att få tillfälle att ställa frågor och få tips på hur du kan ta nästa steg i just din mörker-resa.

När: 1 december kl 17.30-20.00

Investering:

Privatpersoner: 395:- pp inkl moms. Anmäl dig här.

Anmälan är bindande. Skulle du få förhinder kan du överlåta din plats till någon annan.

Sista anmälningsdatum: 29 november

Begränsat antal platser, så först till kvarn.

Neptunia erbjuder kurser som kombinerar personlig utveckling med manövrering av motorbåtar.

Stadshagsplan 5, 112 50 Stockholm | Telefon: 0708-666961 | Bankgiro: 142-3102