Söndagen den 11 mars kl 12.00-13.00 kommer båtcoach Maria Lannér att hålla föredrag i Sail Forum Scen & Seglarcafé i A-hallens monter nr. A02:14

Så utmanar du din Mänskliga Autopilot i motorbåten kl. 12.00-12.30

Vår hjärna vill så snabbt som möjligt komma in i ett autopilotläge, dvs ett läge där vi gör saker utan att riktigt tänka på vad vi gör – vi är omedvetet duktiga på det vi gör ändå. Detta utnyttjar vi när vi kör bil, faktum är att vi inte skulle kunna köra bil om det inte vore för vår autopilot. Men just denna autopilot kan ställa till det när du kliver ner i en båt eftersom din hjärna tror att du sitter i en bil. Maria Lannér, berättar om hur du kan utnyttja och utmana din autopilot i båten och få det bästa ut av den.

Så får du med dig rätt sorts Känslo-Ankare i båten kl. 12.30-13:00

De absolut viktigaste ankare du har med dig i båten är dina känsloankare – känslominnen från en tidigare situation i ditt liv som fortfarande sätter prägel på vad du gör och känner idag – här och nu. Positiva känsloankare förstärker vårt sinnestillstånd på ett kraftfullt och positivt sätt medan negativa känsloankare får motsatt effekt. Maria Lannér berättar om hur du kan göra för att undvika dina negativa ankare och samtidigt använda dig av dina positiva ankare för att kunna stärka upp ditt sinnestillstånd när du som mest behöver det i båten.

Välkomna!