Kom och hälsa på oss i C-Hallen monter C05:32!

Neptunia ställer ut på årets båtmässa “Allt för sjön” 27 februari – 8 mars på Stockholmsmässan i Älvsjö.

I montern kommer vi att berätta mer om Neptunias koncept att kombinera personlig utveckling med navigation och manövrering av motorbåtar. Vi kommer även att presentera ett helt nytt kursupplägg samt erbjuda aktiviteter och kurser till rabatterade priser.

För biljetter, öppettider och mer information www.alltforsjon.se

 

Neptunia har Hjärnkoll på Båtkörning!

Neptunia vänder sig dels till dem som är ofrivilligt passiva i familjens motorbåt – de som vill men inte fullt ut vågar köra båten. Den andra målgruppen är dem som inte äger en motorbåt, men som vill utveckla sin egen potential, få bättre självkänsla, bättre självförtroende och nå bättre resultat. Och då kan man använda motorbåten som redskap för att träna mentalt fokus i föränderliga situationer.

Neptunias kurser anpassas efter deltagarnas behov och förkunskaper. Många är nybörjare utan några förkunskaper alls men även många deltagare har sedan tidigare teoretisk nautisk kompetens. Det är vanligt att deltagare har mångårig erfarenhet av båtliv, men de har suttit vid sidan om och har inte vågat ta steget och själva blivit aktiva motorbåtsförare. Det har liksom inte blivit av. Neptunias pedagogik baseras på NLP – Neurolinglistisk programmering och sätter fingret på och medvetandegör de tankar och beteenden som både möjliggör och kan skapa hinder för ett aktivt båtliv.

Läs vad andra tycker som har gått Neptunias kurser: www.neptunia.se/referenser