Stort TACK till alla ni som har hört av er! Årets rekrytering är nu avslutad!

Vi tackar för det stora intresset och önskar er alla en fantastisk båtsäsong 2021!

collage-bild-600x339“Svemester-trenden” kommer troligen att fortsätta nästa säsong 2021 och därför söker vi förstärkning. Har du några timmar, eller en dag över lite då och då och vill ingå i Neptunias nätverk av Kaptener och Båtcoacher för att stärka upp våra kurser och aktiviteter? Vi söker dig som är en van motorbåtskörare och som har kört och hamnmanövrerat flera olika typer av motorbåtar mellan 5-12 meter både med drev och rak axel, en och två motorer med och utan bog och helst har Klass 8 examen.

 

Vi ser gärna att du är intresserad av personlig utveckling och har dokumenterad kunskap om coachning och ledarskap, är pedagogisk och tydlig när du lär ut samt är intresserad av att få människor och företag att utvecklas!

 

Eftersom den största efterfrågan brukar infalla precis då vi alla vill ha vårt eget båtliv kör vi ett sk. “Pool-system” – vi brukar vara 5-7 coacher som befinner oss i olika delar av vår vackra skärgård och som kan ta hand om coachningar i närheten av där vi befinner oss. Vanligaste uppläggen är 4 eller 8 timmar, alltså en halv eller hel dag. Det brukar röra sig om 4-8 uppdrag per månad under högsäsong.

 

Alla coacher har rätt att tacka Nej till uppdrag. Detta är något du gör för att du kan och vill, ett perfekt extraknäck utöver din ordinarie basinkomst. De flesta av våra coacher jobbar för flera olika förmedlare samtidigt vilket vi är helt ok med, bara man är öppen gentemot oss och sina andra uppdragsgivare.Vi skriver avtal med alla coacher där du förbinder dig att inte ta över, eller citera kunder du har fått förmedlade av Neptunia. Du är också ok med att känna att du är en del av Neptunias Båtcoachning-team och att synas på vår hemsida, med foto och en kort text om dig själv.

 

Skulle en Ny kund genereras genom den kund du har coachat och fått förmedlad genom Neptunia så får du en Finders Fee. Som coach är du som en terapeut, du har tystnadsplikt. Efter varje coachningtillfälle får kunden fylla i ett utvärderingsformulär. Där frågar vi om de vill ställa upp som referens med eller utan sitt namn. Om de säger ja så kan de förstås citeras och du kan använda det som referens.

 

Skicka en kort presentation av dig själv med CV och minst TVÅ referenser till maria@neptunia.se. Vi ser gärna att även kvinnor söker.