Det har varit en lång, varm, solig och på många sätt en fantastisk båtsäsong – och det är Neptunia så klart väldigt glad för. Den första kursen genomfördes den 29 april och den sista i egna båtar kördes den 2 oktober med 2 nöjda och glada deltagare. Nedan är några av flera nya kundreferenser som inkommit under säsongen:

Läs alla referenser här: http://www.neptunia.se/referenser/

”Att du Maria var lugn hela tiden, ingen stress, var imponerande. När man åker båt ska man inte stressa har jag lärt mig! ”, Dr Alban.

“Fantastiskt bra coachning i min egen båt, klart, tydligt, inspirerande och peppande. Fick mig att tro att jag kan! Coachningen höll ett perfekt tempo och Maria kändes väldigt lyhörd och förstående inför min nivå. Jag kan bara säga en sak – vill göra det igen – ju fortare, desto bättre. Mer väl investerade pengar för att bli bekväm med sin båt och att vara på sjön kan jag inte tänka mig. Längtar till nästa gång!”, Mari

”Maria har en hög kompetens att lära ut de mentala, de teoretiska och de tekniska momenten som så väl ska harmoniera för att kunna njuta på sjön. Smart att omsätta kunskapen i metaforer och affirmationer. Det skapar hållbara kunskaper framåt”, Anna-Karin.

”Kursen får 5 poäng av 5. Jag har fått bekräftelse på att mitt eget sätt fungerar, vilket har gett mig bättre självförtroende och jag vågar mycket mer, vilket gör att jag nu kommer att ta kommandot till sjöss. Maria är mycket bra och pedagogisk, inlyssnande på ett lugnt och tryckt sätt. Kursen var anpassad efter just mig och jag rekommenderar den varmt”, Anna

“Kursen höll ett perfekt tempo som var anpassat efter mig. Känns som jag lärde mig väldigt mycket på relativt kort tid. Tänkt på det efteråt och känner en säkerhet i vad jag nu lärt mig, och att jag faktiskt kan de delar vi lärde oss.”, Patrik

“Jag tyckte det var en jättebra kurs med mycket bra och relevant information. Kursen lärde mig att sätta upp delmål och slutmål – något jag kan ha användning för i mitt arbetsliv och att båtkörning är helt annorlunda än bilkörning. Går du den här kursen kommer du att ha en rolig, underhållande dag där du också lär dig grunderna i båtlivet.”, Lasse