Allt eftersom nya kurser genomförs så kommer det också in nya referenser.

“Jag är jättenöjd med kursen – motsvarade mina förväntningar med råge. Jag tycker om balansen mellan det praktiska och fokuset på ”hjärnspöken”. Det jag lärde mig mest var att våga och vilja köra själv och hur mitt agerande smittar de runt mig, att inte bygga upp känsloankare och hitta styrka i det som går bra. En perfekt investering för dom som vill lära sig grunderna i att köra båt, för att vilja och kunna fortsätta träna i egen båt. Också perfekt present att ge bort till vänner som har båt där han/hon inte kör. Ulrika Ulrika

“Duktig och kompetent lärare. Mycket bra!”, ShahlaShahla

“Bra mental förberedelse och väl konstruerad praktik. Jag lärde mig att fokusera och förbereda en manövrering istället för att oroa mig vad andra ska tänka när de ser mig, och jag lärde mig att inte ge upp efter tre försök. Maria är tålmodig, uppmuntrande och kompetent”, Malcolm

Läs samtliga referenser HÄR www.neptunia.se/referenser!