Samarbetspartners

 För att kunna ge service och tillmötesgå våra kunder 7 dagar i veckan samarbetar Neptunia med erfarna klass 8 kaptener som också alla är erfarna lärare, ledare och coacher som tycker om att få individer och grupper att utvecklas:

Ronny Eriksson

Ledare, coach och tekniker med hemvist i Torshälla, Eskilstuna där han för Neptunias räkning coachar kunder och anordnar kurser och aktiviteter i området kring Västra Mälaren.

Navigation & manövrering

Per Gustafsson

Erfaren lärare och båtförare som brinner för båtlivet och bor på en Princess 65, och jobbar till vardags med att utbilda Porsche-tekniker.

Navigation & manövrering

Maria Lannér

Grundare till Neptunia-modellen, certifierad NLP-coach med passion för motorbåtar, upplevelsebaserad inlärning och Afrika.

Navigation & manövrering

Gunnar Carlsson

Lång erfarenhet av både segelbåtars och motorbåtars funktionaliteter såsom motor, skrov, VVS, allehanda tekniska installationer och båt-el. Gunnar är även rigg- och segelmakare och han har ägt flera båtar själv men har också under längre tid varit besiktningsman för veteranbåtar i plast.

Lättbesiktning & egenkontroll

Sagt om Gunnar som coach:

“Gunnar är mycket pedagogisk när han förklarar och ger aldrig upp när det gäller riktigt knepiga tekniska utmaningar. Han har lyckats när flera andra professionella yrkesmän inte klarat jobbet. Gunnar hjälper inte bara till att utföra jobbet – han beskriver problemlösningen på ett sätt som fått mig att själv verkligen förstå hur jag ska göra i framtiden. Det är just det som en riktig coach är till för.”

/Carina T.

Elvira Lannér

Elvira Lannér

Kommunikatör och administratör som älskar båtliv och skärgården.

Sponsorer och service för Neptunias båtkunder

  • Mälaröarnas båtvarv – serviceinriktat båtvarv med lång gedigen erfarenhet och kunskap kring allehanda båtreparationer. Stödjer Neptunia med kunskap och kompetens när det gäller egenkontroll och “gör-det-själv-installationer” i begagnade båtar.
  • Karlbergs Marin – en mycket serviceinriktad marina och verkstad som ställer upp i alla väder och där Neptunia ofta utgår från deras brygga när det körs kurser och aktiviteter från Stockholm City. När deras båtkunder behöver hjälp med coachning i den båt de precis har köpt så står Neptunia redo.
  • Rörstrands Båtklubb – sponsrar kvinnliga medlemmar i klubben som vill gå Neptunias båtkurser och coachning.
  • Svenska Kryssarklubben – kör Neptunias individuella båtcoachning för sina medlemmar.
  • Neptunia hjälper även kunder till bl.a. Ericsson Marin, Vått, Nimbus och HOC Yachts.

Neptunia erbjuder kurser som kombinerar personlig utveckling med manövrering av motorbåtar.

Stadshagsplan 5, 112 50 Stockholm | Telefon: 0708-666961 | Bankgiro: 142-3102