Stort tack för din anmälan och varmt välkommen till Neptunia & Trygg Båt:s Båt-el-kurs på Margretelundsvarvet nu på lördag 26/2 kl 10.30.

 

Nedan är lite praktisk info:

Adressen att slå in på GPSen är — Stora Båtvarvsgränd 25, Bromma —- Man kan parkera ute på gatan och det är avgift, zontaxa 3.

 

Kursen kommer att hållas en trappa upp i futten – det gröna barackhuset mitt på varvsplanen som ni ser om ni klickar på adresslänken ovan. För de som inte har egen nyckel till varvet kommer jag att stå vid grinden på bilden och släppa in er.

 

Vi blir 16 personer. Vi bjuder på kaffe och även om restriktionerna är hävda är vi tacksamma att ni stannar hemma om ni skulle känna er krassliga på morgonen. Kom gärna några minuter innan kursen börjar.

 

Intresset har varit stort för denna kurs, så troligen kommer det att bli minst ett kurstillfälle till under våren.

Ta med er anteckningsblock (analoga och/el digitala).

Tveka inte att höra av er till Maria på mobil 0708666961 om ni har några frågor innan kursen.

Välkomna!

Maria & Gunnar

 

Inbjudan till Skrov-kurs

Har du fått en djup otrevlig reva på båtens skrov? Irriterar du dig på de synliga minnena från säsongens miss vid tilläggning, eller kanske du har köpt en äldre båt med ett skrov som måste förbättras både över och under vattenlinjen?

Ja då är detta en kurs för dig! Under 3 timmar 26 februari kl. 10.30-13.30 kommer vi att lära dig allt om hur skrov, plast, epoxi och gelcoat fungerar. Efter kursen finns det möjlighet för dig att få coachning och genomgång av din egen båt!

Innehåll
Vi går igenom vanliga skador, svaga punkter och funktionalitet. Vi går också genom olika typer av skador– är det bara skönhetsmässigt eller en strukturell skada. Vi går igenom tips och trix och vad för slags förarbete som behövs och vad som behöver köpas in i form av material. Vi kommer också att gå igenom:

• Hur du fixar punktuppvärmning
• Hur du undviker kanter på dina lagningar
• Slipningstekniker, så att det blir bra ytor och fäste för spackel o färg
• Hur hittar man rätt färgkulör
• Hur bygger man upp med epoxi och matta
• Användande av Mylarfilm
• Är det något annat du kan laga när du ändå håller på /typ redan har monterat bort badbryggan

Genomgång av just Din båt
Efter kursen finns det möjlighet att boka tid för personlig coachning och genomgång av din egen båt med
Gunnar som coach. Pris för 1,5 timmar är 1995:-. Är ni max 3 personer och har båten på samma varv/uppställningsområde kan ni dela på priset (665:- pp).