Referenser

”Att du Maria var lugn hela tiden, ingen stress, var imponerande. När man åker båt ska man inte stressa har jag lärt mig! ”

– Dr Alban

 

“Bra mental förberedelse och väl konstruerad praktik. Jag lärde mig att fokusera och förbereda en manövrering istället för att oroa mig vad andra ska tänka när de ser mig, och jag lärde mig att inte ge upp efter tre försök. Maria är tålmodig, uppmuntrande och kompetent”

– Malcolm

”Fantastiskt bra coachning i min egen båt, klart, tydligt, inspirerande och peppande. Fick mig att tro att jag kan! Coachningen höll ett perfekt tempo och Maria kändes väldigt lyhörd och förstående inför min nivå. Jag kan bara säga en sak – vill göra det igen – ju fortare, desto bättre. Mer väl investerade pengar för att bli bekväm med sin båt och att vara på sjön kan jag inte tänka mig. Längtar till nästa gång!”

– Mari Jungstedt

”Kursen får 5 poäng av 5. Jag har fått bekräftelse på att mitt eget sätt fungerar, vilket har gett mig bättre självförtroende och jag vågar mycket mer, vilket gör att jag nu kommer att ta kommandot till sjöss. Maria är mycket bra och pedagogisk, inlyssnande på ett lugnt och tryckt sätt. Kursen var anpassad efter just mig och jag rekommenderar den varmt”

– Anna

”Maria har en hög kompetens att lära ut de mentala, de teoretiska och de tekniska momenten som så väl ska harmoniera för att kunna njuta på sjön. Smart att omsätta kunskapen i metaforer och affirmationer. Det skapar hållbara kunskaper framåt”

– Anna-Karin

 

“Duktig och kompetent lärare. Mycket bra!”

– Shahla

“Kursen i sin helhet var helt perfekt! Jag lärde mig att inte vara så rädd för att misslyckas och våga vara lugn och börja om. Många bitar föll på plats och jag kände för första gången, att jag har egen kunskap! Bra med beteendeintroduktionen och kraftfull inlärningsmetodik! – Livet är inte ett problem som skall lösas, utan en verklighet som bör upplevas. (Sören Kirkegaard). Maria är en trygg båtförare och duktig på att lyssna och dela med sig av sina kunskaper. Jag har redan berättat för många om kursen och rekommenderat den till kollegor med båt, som upplever rollfördelningen på samma sätt som jag”

– Christina

”Jag tyckte det var en jättebra kurs med mycket bra och relevant information. Kursen lärde mig att sätta upp delmål och slutmål – något jag kan ha användning för i mitt arbetsliv och att båtkörning är helt annorlunda än bilkörning. Går du den här kursen kommer du att ha en rolig, underhållande dag där du också lär dig grunderna i båtlivet.”

– Lasse

 

“Lärorikt, både för nybörjare och mer erfarna som vill uppdatera sig med en erfaren och lugn coach.”

– Bertil

“Jag är jättenöjd med kursen – motsvarade mina förväntningar med råge. Jag tycker om balansen mellan det praktiska och fokuset på ”hjärnspöken”. Det jag lärde mig mest var att våga och vilja köra själv och hur mitt agerande smittar de runt mig, att inte bygga upp känsloankare och hitta styrka i det som går bra. En perfekt investering för dom som vill lära sig grunderna i att köra båt, för att vilja och kunna fortsätta träna i egen båt. Också perfekt present att ge bort till vänner som har båt där han/hon inte kör.”

– Ulrika

“Den här kursen är perfekt för nybörjare och för personer som vill fortsätta träna på att bli bättre. Mycket praktisk, skräddarsydd efter dina behov, och den är Kul också!”

– Johnny

 

”Kursen höll ett perfekt tempo som var anpassat efter mig. Känns som jag lärde mig väldigt mycket på relativt kort tid. Tänkt på det efteråt och känner en säkerhet i vad jag nu lärt mig, och att jag faktiskt kan de delar vi lärde oss.”

– Patrik

“Det var en fantastisk dag och alla var jättenöjda. Det verkar dessutom ha varit en av årets mest båt-täta dagar eftersom det var söndag och soligt väder. Det blev mycket träning på att hålla koll på hur man kör, men också hålla koll på alla andra båtar.”

– Maryam Kabiri, boendecoach på Aleris Omsorg AB.

“Kursen har stärkt mig i att våga ta kontroll/befäl över både båt och känslor – kanske framförallt det senare. Detta har gjort mig friare i vad jag använder båten till både själv och med andra. Roligt är också att min man upplever en enorm skillnad även när vi är två vuxna i båten; att jag är lugnare, coolare och mer in charge vilket såklart underlättar också för honom.”

– Anna

”Kursen innehåller det man behöver för att kunna hantera en båt i olika situationer. Man får prova själv tills man mästrar situationen. Maria är en person man blir lugn av att ha vid sin sida. När kursen var slut och jag klev iland var jag fylld av självförtroende. Maria är tydlig när hon instruerar, förklarar lätt och enkelt och med ett förhållningssätt som gjorde att jag kände mig trygg och delaktig. Maria utstrålar lugn och kompetens och hon gav mig positiv energi och en tro på att detta klarar jag. Tack Maria!”

– Ann

”Mycket bra kurs, ger dig självförtroende att kunna köra båt, ett självförtroende som jag helt saknade innan och mycket lugn och trygg instruktör som verkligen lät oss testa utan att lägga sig i alltför mycket!”

– Helena

 

“Jag gav ett Presentkort på Neptuniakurs till min fru Helena. Bland det bästa jag gjort! Helena kör, lägger till och lugn och harmoni har spridits ombord på vår Coronet”

– Johan

”Idag har jag tagit mitt båtpraktikintyg!! Det är något av det roligaste och mest utvecklande jag gjort i hela mitt liv! Jag kan inte sluta le!!!! Maria, du är en otroligt professionell och fantastisk lärare/coach/instruktör!”  

– Christel, Estet & fotograf på Estethia

”Jag tycker att kursen har ett perfekt upplägg för mig som är småbarnsmamma. Kursen anpassades efter mina behov bland annat eftersom jag hade med mig min lilla spädis hela dagen, något jag kände mig mycket trygg med. Ett av syftena med kursen är att lära sig att köra med barn i båten och tyvärr är det nog många mammor som ”sitter bredvid” i båten under småbarnsåren för att hålla koll på barnen och därmed inte lär sig att känna sig trygga bakom ratten. Efter heldagskursen känner jag mig redo och sugen på att ta båten ut på egen hand, med eller utan passagerare.”

– Karin med spädis

”Lättsam, kul och pedagogisk kurs, där jag lärde mig mycket om Samarbete – en kunskap man har användning för både i sitt privatliv, arbetsliv och båtliv”.

– Jonas

”Jag tyckte kursen var toppen! Maria som instruktör var lugn och fokuserad och det var bra att inleda med teori. Det känns som att jag lärde mig det jag behöver. En riktigt bra kurs till ett bra pris!”

– Anna

“Jag lärde mig ett nytt sätt att se på ’nya saker’ och att eliminera rädslor, hinder och förutfattade meningar för att testa nytt. Man måste inte vara specialist eller ha tidigare erfarenheter för att kunna bli tillräckligt bra på väldigt många utmaningar i livet. Jag kan också dra paralleller till det dagliga och långsiktiga arbetet med att driva och utveckla företag. I ett litet företag finns det många områden som måste utvecklas och det gäller att våga tänka nytt i allt från personal och organisation som måste utvecklas utifrån individerna.” 

– Katri, CountQuest Interactive

”Neptunias endagskurs är en upplevelse man kommer ihåg länge! Det är en genomtänkt pedagogik där navigation och båtmanövrering kopplas ihop med metoder för personlig utveckling. Kursen ger en fantastisk möjlighet att prova sina krafter och får en att känna frihet! Perfekt och annorlunda present till födelsedag, möhippa, morsdag, alla hjärtans dag eller kurs för företagets ledning”

– Maria, ägare & eventkoordinator på Karelia Entertainment.

”En väldigt bra kurs! Bra upplägg med anknytning till beteendemönster som gör den extra intressant. Kul mix! Väldigt bra praktiska övningar och härligt med Marias fantastiska tålamod!”

– Gitte

 

”Kursen lärde mig att man ska våga testa, och ingen fara om det inte funkar första gången – en kunskap man har användning för både i sitt privatliv, arbetsliv och båtliv”.

– Helen

”Kul kombination med personlig utveckling och båt. Det blir både teori och praktik som varvas på ett stimulerande sätt och det är alltid underbart att se Stockholm från vattnet – otroligt stimulerande! Maria är också en väldigt duktig, lugn och saklig coach/instruktör”

– Liisa

“Jag fick kursen i födelsedagspresent av min fru. Fantastiskt stimulerande! Fungerar för män också!”

– Jan, Docent

Neptunia erbjuder kurser som kombinerar personlig utveckling med manövrering av motorbåtar.

Stadshagsplan 5, 112 50 Stockholm | Telefon: 0708-666961 | Bankgiro: 142-3102